Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2008

(Lasten) viikonlopun viettoa

Juniori lähti vaunuihin nukkumaan, ja isommat saatiin kipattua pihalle lumiukon tekoon. Tuosta näyttäisi olevan tulossa muumiukko. Niin kauniit muodot. (Saa nähdä saavatko sen valmiiksi ennen kuin saavat taas riidan aikaiseksi jostakin..)



Juniori (huomenna 9kk) opettelee konttaamaan. On harjoitellut jo pitemmän aikaa, mutta kulkusuunta on edelleen taaksepäin. Eteenpäin ryömii vauhdilla. Kaikki kiinnostaa ja kaikkea pitää maistaa. Kissan perässä kulkee ja tarraa turkkiin kiinni.. onneksi on kiltti kissa. ;o)



Hampaita on ilmestynyt ylös jo kolme, neljäs on puhkeamaisillaan (sitten onkin yhteensä kahdeksan hammasta). Taitaa nuo hampaat vaikuttaa yöuneen, sen verran levotonta on nukkuminen.

Joululomalla oli sellainen kohina ympärillä, kun isommat oli kotona, että juniori ei malttanut keskittyä tisutteluun päiväsaikaan. Maidontulo on sitten ehtynyt sen mukaisesti. :o/ Nyt meillä tisutellaan enää vain illalla yhdentoista maissa ja yöllä ehkä kerran. Ruoan kanssa tarjoan nykyään maitoa nokkamukista, mutta siitäkin taitaa suurin osa valua pitkin leukoja.

Ei kommentteja: